USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yine metro arızası! İmamoğlu'na isyan: İstanbul'u değil daha metroyu yönetemiyorsun

İstanbul'da hemen her gün metro arızası çıkıyor. Son olarak M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı metrosunun arıza vermesi sonucu seferler durdu. Yoğun kalabalığın olduğu metroyu çeken bir vatandaş, CHP'li Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi.

Yine metro arızası! İmamoğlu'na isyan: İstanbul'u değil daha metroyu yönetemiyorsun
24-06-2023 01:06

İstanbul yerel yönetimde adeta Nurettin Sözen dönemine döndü. Metroda yaşanan arızalara bugün bir yenisi daha eklendi. Megakentin en çok kullanılan metro hatlarından biri olan M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı hattındaki bir metro arıza yaptı. Uzun süre seferler aksadı.

KLİMALAR ÇALIŞMIYOR, VATANDAŞLAR ÖFKELİ

Seferlerin az olması nedeniyle metroyu sonuna kadar dolduran vatandaşlar, klimalar da çalışmayınca ter dökmeye başladı. Sıcakta beklemekten bunalan yolcular, yaşadıkları mağduriyet nedeniyle büyük öfke yaşadı. Arıza ile ilgili İBB iştiraki Metro İstanbul'dan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Vatandaşların sosyal medyada yoğun tepkisine karşılık Twitter'dan verilen yanıtta, "Bir aracımızda meydana gelen anlık bir arıza nedeniyle araç servis dışına alınmış ve sefer düzenlemesi yapılmıştır." ifadeleri kullanıldı.