USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası oyuncuları kimdir? Ne zaman vizyona giriyor?

'İrmağa gideyrum'diye yola çıkan Reşat Hacıahmetoğlu Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası filmi ile şimdi sinemalarda...Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası izleyiciyi kahkahaya boğacak bir hikaye ile sinemaseverler ile buluşuyor.

Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası oyuncuları kimdir? Ne zaman vizyona giriyor?
11-10-2023 17:10

Komedi türünde bir sinema filmi daha geliyor! Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile oldukça dikkat çekti. Başrolünde ise, çektiği komik videolarla sosyal medyada hızla fenomene dönüşen ve takipçileri tarafından merakla takip edilen Reşat Hacıahmetoğlu var.

Reşat Hacıahmetoğlu geçtiğimiz yıllarda "İrmağa Gideyrum" videosu ile ün kazanmıştı. Karla kaplanmış yamaçta ırmağa doğru hızla kayarken tepkilerini kayda alan Reşat Hacıahmetoğlu, sempatikliği ve espirili anlatımıyla kısa sürede ilgi odağı olmuştu. 

Eser Yapım imzalı, yönetmenliğini Okan Ege Ergüven’in üstlendiği, senaryosu Erol Hızarcı’ya ait yeni nesil Temel komedisi ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’nın ‘Temel’i Reşat Hacıahmetoğlu, izleyiciyi kahkahaya boğacak olan filmde sevdiği kız ile hayatını birleştirebilmek uğruna zorlu bir göreve çıkıyor.