Spor

Kredisi tükenmeye başlamıştı! Altay Bayındır için yeni teklif

Tüm Spor - Manchester United, ikinci kalecisi Dean Henderson'un sakatlıktan tam olarak iyileşmemesi üçüncü kalecisinin de sakatlanması sonrası gündeminde yeniden Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı aldı.

Kredisi tükenmeye başlamıştı! Altay Bayındır için yeni teklif
11-08-2023 11:08

Fenerbahçe'de taraftarın çok sıcak bakmadığı Altay Bayındır'ın, yabancı kaleci transferi yapılması durumunda takımda ikinci kaleci olmayı kabul etmeyerek Avrupa'dan gelecek transfer tekliflerini değerlendireceği öne sürülüyordu.

Milli kaleciye kaleci rotasyonunda yaşanan sakatlıklar sonrası Premier Lig'den Manchester United, yeniden talip oldu.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre bir süredir sakat olan Dean Henderson'un yanı sıra üçüncü kaleci Tom Heaton'un da sezon başlamadan hemen önce sakatlanması Altay Bayındır ile ilgili transfer olasılığını artırdı.

TEKLİF 5 MİLYON STERLİN

Haberin devamında İngiliz devinin sarı lacivertli takımla 5 milyon sterlin karşılığında anlaşma zemini aradığı vurgulanırken iki kulübün Fred transferi konusunda da 13 milyon sterlin konusunda anlaşma aşamasında olduğu kaydedildi.

Manchester United bu yaz, 12 yıl kalesini koruyan İspanyol file bekçisi David De Gea ile yollarını ayırıp Inter'in Kamerunlu kalecisi Andre Onana'yı transfer etmişti.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER