Spor

Galatasaray'a Hatayspor çelmesi! Dev seri sona erdi

Tüm Spor - Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray deplasmanda Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu.

Galatasaray'a Hatayspor çelmesi! Dev seri sona erdi
11-11-2023 21:10

Trebdyol Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Hatayspor, Galatasaray'ı konuk etti. Mersin Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Hatayspor, 2-1 kazandı.

Hatayspor'a galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Rivas ile 55. dakikada Lamkel Ze kaydetti. Galatasaray'ın tek golünü 28. dakikada Zaha attı. 

Bu sonucun ardıdan Hatayspor puanını 17'ye yükseltirken Galatasaray 31 puanda kaldı ve liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'a mağlup olması durumunda haftayı lider kapatacak. Fenerbahçe, Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılırsa 33 puana yükselecek ve bir hafta aradan sonra liderliği devralacak.

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray sahasında Alanyaspor'u konuk edecek. Hatayspor ise deplasmanda İstabulspor'la karşılaşacak. 

Galatasaray'ın dev serisi sona erdi

Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor'la 0-0 berabere kalan Galatasaray, geriye kalan maçlarda peş peşe 10 galibiyet aldı. Hatayspor'a mağlup olan sarı-kırmızılıların Süper Lig'deki 10 maçlık galibiyet, 11 maçlık da yenilmezlik serisi sona erdi.

 


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER