Spor

Burak Yılmaz konuştu: "Olmuyorsa ayrılacağım!"

Tüm Spor - Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Antalyaspor maçının ardından, "Yarın başkanımla görüşeceğim, 3 Aralık'a kadar ben kalacaksam bir isteğim olacak. Olmuyorsa ayrılacağım." dedi.

Burak Yılmaz konuştu:
05-11-2023 23:06

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşme yapacağını aktaran Yılmaz, "Ben yarın saygılı bir şekilde başkanımın elini öper, ayrılırım. Ama kalıyorsam da birkaç isteğim olacak" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, hakem yönetimine tepki gösterdi.

Federasyona da eleştiride bulunan Yılmaz, yabancı hakem yerine Türk hakemlerine destek verdiklerini ancak sahada doğrandıklarını vurgulayarak, "Keyfine göre 2 hafta maç verme. Beşiktaş’ın penaltısını vermemek bu kadar kolay mı? Bu kadar mı kolay. Nasıl ağabey ya. 'Biz güveniyoruz, inanıyoruz, Türk hakemleri' diyorlar. Yabancı hakem diye bağırıyorlar, 'Hayır bu bizim insanımız' diyoruz. Ama keyfine göre, bir maç bizi doğra, bir maç şunu doğra. Böyle bir şey yok. Fenerbahçe de şikayet edecek, Galatasaray da şikayet edecek, bizi yapılanları görüyorsunuz. Bu nedir? Beşiktaş’ta kaos var, biz de vuralım. Beşiktaş’ta kaos falan yok. Şimdi başkanımla görüşeceğim, hiç merak etmesin herkes. Ben yarın başkanıma saygılı bir şekilde elini öper ayrılırım. Ama kalıyorsam da birkaç isteğim olacak. Çok net" ifadelerini kullandı.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER