Eğitim

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 5 Ağustos Cumartesi hangi sınav yapılacak?

5 Ağustos Cumartesi günü hangi sınavın yapılacağı birçok kişi tarafından merak ediliyor. ÖSYM'nin takvimine göre, 5 Ağustos 2023 tarihinde herhangi bir sınav bulunmuyor. Peki, Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 5 Ağustos Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte günce

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 5 Ağustos Cumartesi hangi sınav yapılacak?
05-08-2023 09:08

Bugün hangi sınav var? Sorusu, özellikle 5 Ağustos Cumartesi gününün gelmesiyle beraber birçok kişinin merak ettiği konular arasında üst sıralarda yer almaktadır. Bu haberimizde merak edenler için Bugün hangi sınav var? Ve Bugün ne sınavı var? Sorularını yanıtlayacağız. Peki, Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 5 Ağustos Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte güncel ÖSYM sınav takvimi ve Bugün hangi sınav var? hakkında merak edilenler!

BUGÜN HANGİ SINAV VAR?

ÖSYM'de yer almakta olan takvime göre 5 Ağustos 2023 tarihinde uygulanacak olan ÖSYM sınavları arasında herhangi bir sınav bulunmuyor. En yakın tarihli ÖSYM sınavı 6 Ağustos tarihinde ALES Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı oluyor. Adaylar, başvurularını 4 Temmuz 2023 tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla yapabilecekleri gibi ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tradresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması'ndan da yapabilecektir.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER